2009. november 6., péntek

Gyümölcstorta

Hozzávalók:

1 liter tej
2 csomag vaníliás puding
20 dkg cukor
5 dkg dió
25 dkg margarin
0,5 kg eper vagy más gyümölcs
tejszín

8 tojásból piskótát sütünk és kis kockákra vágjuk az epret. A 2 csomag vaníliás pudingot a cukorral megfőzzük. Amikor kihűlt, akkor elkeverjük benne a margarint, majd ráöntjük a piskótára.
Rátesszük a diót, a gyümölcsöt, de a krémbe bele is keverhetjük.
Tetejére tejszínhabot teszünk és gyümölccsel díszítjük.

Csokoládé máz:
10 dkg csokoládét, 6 evőkanál vizet, 3 kanál cukrot kevés olajjal felfőzzük. Kicsit hűlni hagyjuk és utána a tortára simítjuk.

Nincsenek megjegyzések: