Hozzávalók:
50 dkg gomba
5 dkg kolozsvári szalonna
1 fej hagyma
1 kanál liszt
1 dl tejszín
só
bors
petrezselyemzöld
kenyerenként 1-1 szelet Balaton sajt
Az apróra vágott szalonnát megolvasztjuk, majd finomra vágott hagymát hozzáadva tovább pirítjuk.
Beletesszük a szeletekre vágott gombát, 10 percig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk.
A tejszínt elkeverjük egy mokkáskanál liszttel és behabarjuk vele a gombát.
Kicsit hagyjuk összeforrni, majd levesszük és félretesszük.
Az egyik oldalon kissé megpirított kenyérszeletekre ráhalmozzuk a ragut, s majd egy szelet sajtot teszünk a tetejére és grillsütőben ráolvasztjuk.
2009. március 25., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése